VERHUUR
MATERIALEN


Projectgebonden gereedschap huren

Elk project vraagt een unieke set aan machines en gereedschap. Maar om altijd het juiste gereedschap voor handen te hebben, heeft u een grote voorraad gereedschap nodig. Daarom kunt u uw gereedschapsbeheer volledig uitbesteden aan Bouwlandia op projectbasis. Voor een vast tarief kunnen uw medewerkers direct aan de slag om uw project succesvol te maken

Voor ieder project huurt u via Bouwlandia een totaalpakket voor uw gereedschap en machines. Van woningbouwprojecten tot renovatieprojecten, van binnenstedelijke hoogbouw tot offshore-projecten. Geen project is te groot, want met 20.000 unieke gereedschapsstukken in het assortiment van onze partners kunnen wij uw gereedschapspakket eenvoudig opschalen. Daarmee kunt u werken!


Aanmelden
bouwlandia PAGINA verhuur materialen 780-585bouwlandia PAGINA verhuur materialen 780-585_2

Aanvraag

Bij aanvraag inventariseert onze materieeladviseur 'Gereedschap en Machines' de geplande werkzaamheden voor uw project. Uw pakket wordt vervolgens samengesteld door specialisten. Zij selecteren het benodigde materieel uit het uitgebreide assortiment. Heeft u tijdens het project meer of ander gereedschap nodig? Neem contact op met onze adviseur.


Offerte aanvragen