POINTBOX
3D SCAN


Visie

De visie van Bouwlandia op ontwerp is net zo helder als het werk zelf: designers, architecten of projectinrichters zien hun idee graag vertaald in concrete beelden die hun ontwerp eer aan doen. Bouwlandia maakt 3D beelden van hoge kwaliteit die uw interieur of exterieur een sfeer en gevoel geven.

Verrassende standpunten in presentatie

Onze artistieke impressies zijn altijd fotorealistisch, esthetisch, prikkelend en inspirerend. Bij iedere 3D visualisatie gebruiken wij verrassende camerastandpunten en zie je een scherp oog voor de kleinste details terug. Bij architecturale visualisatie geldt: een deel van het geheel maakt een presentatie vaak net zo overtuigend als een compleet overzicht.


Aanmelden
bouwlandia PAGINA pointbox 3d scan-780-585_2bouwlandia PAGINA pointbox 3d scan-780-585

3D-visualisaties met scherp oog voor detail

Bouwlandia werkt al sinds 2019 aan visualisaties van architectuurprojecten, interieurs en industriële objecten. De hoogstaande 3D artist impressies en visualisaties komen tot stand door de nieuwste software en technologie. Gecombineerd met meer dan 15 jaar ervaring in design, interieurontwerp en fotografie komt elke 3D image tot leven.

Met tekeningen of schetsen als startpunt creëren wij als 3D specialisten unieke digitale impressies. Voor een indruk bekijk het portfolio met recente voorbeelden.


Offerte aanvragen

Wie zijn wij?

Wij zijn Pointbox partner van Bouwlandia

De roots van Pointbox ligt 10 jaar terug in de tijd bij het 3D visualiseren van industriële en geografische objecten in Azie. We brengen projecten en objecten tot leven, maken ze tastbaar en laten ze tot de verbeelding spreken. In ons 10 jarig bestaan is het vak, de projecten en klantwensen door de opkomst van nieuwe technieken sterk veranderd. Onze kernwaarden zijn, passie, kwaliteit, inventiviteit en nuchterheid zijn hetzelfde gebleven. Opdrachtgevers en medewerkers van het eerste uur zijn daardoor nog steeds bij ons en leggen het fundament voor de groei van onze organisatie.

Wil u meer wat Pointbox voor u kan betekenen ? maak dan gauw een afspraak!


Maak een afspraak
Stap 1

U doet een vrijblijvende aanvraag waarmee u de volgende info meestuurt: de bouwtekeningen of schetsen: plattegronden en situatietekening, gevelaanzichten, doorsnedes etc. Indien beschikbaar: 3d model. Het adres van de locatie, eventuele referentiebeelden en foto’s van uw bouwlocatie. Mocht u niet over bovengenoemde gegevens beschikken, belt u ons gerust. Een telefonisch overleg is sneller dan een e-mail schrijven. We kunnen gelijk meerdere vragen beantwoorden.


Praat met ons via WhatsApp

Let op: Wij kunnen helaas geen anonieme aanvragen in behandeling nemen. Meldt u graag uw naam en contactgegevens (telefoonnummer) bij uw aanvraag. Wij gaan vanzelfsprekend discreet en zorgvuldig om met uw persoonsgegevens! Aarzel niet, bel ons en stel uw vraag want: vragen kost niks.

Stap 2.

Nadat wij de gegevens van u ontvangen hebben, beoordelen wij deze en maken vervolgens een volledig vrijblijvende offerte voor u.

Stap 3.

Indien u akkoord gaat met onze offerte en eventuele andere gemaakte afspraken, gaan wij aan de slag. Mochten er correcties nodig zijn, dan sturen we u eerst een schets ter controle van het camerastandpunt, de modelopbouw, belichting en materialen. Daarna pas werken we het plaatje af tot een eindbeeld.

Stap 4.

Het eindresultaat krijgt u in digitale vorm (meestal JPG bestanden, een link op de server of tenzij anders met u afgesproken is). Wij sturen u de bestanden per e-mail of sturen u een link om ze te downloaden. Normaal gesproken leveren we de afbeeldingen met een resolutie van 4500 x 2531 pixels. Mocht u een andere resolutie wensen, dan vernemen wij graag van tevoren naar welk formaat uw voorkeur uitgaat of welk object u wilt visualiseren. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de presentatiewijze.

Creëer een sfeervolle duidelijkheid.

Niet alleen geven de sfeerplattegronden de consument een idee van de grootte en hoe de ruimte ingedeeld kan worden, maar het laat de mogelijkheden zien en zet de potentiële kopers aan het denken. Hierdoor bouwen ze een band op met de woning en zullen ze sneller tot aankoop overgaan.

Flexibel en snel aanpasbaar

Al onze plattegronden worden in onze eigen studio vervaardigd. Hierdoor zijn we zeer flexibel en zijn last-minute aanpassingen snel door te voeren. Kleuren, vloeren, maatvoering, indeling en stijl kunnen snel gewijzigd worden zodat ze volledig overeenkomen met uw wensen.

Wat kost een artist impressie laten maken?

De kosten van onze digitale artist impressies worden bepaald op basis van benodigde werkuren inschatting. Dat is per project verschillend. 3D bedrijven die op hoog niveau werken, kunnen nauwelijks “prijs per stuk” hanteren, kwalitatieve 3d visualisatie is maatwerk. Voor elk project maken we een afzonderlijke prijsofferte. Onze 3D visualisatie studio levert uitsluitend topniveau beeldmateriaal. Alle 3d impressies op deze website is ons daadwerkelijk kwaliteitsniveau. Zoveel mogelijk klanten lokken met lage prijzen is niet ons doelstelling. Uw opdracht wordt serieus genomen en met passie uitgevoerd. Tegelijkertijd werken we met respect aan uw budget en financiële mogelijkheden. Onze ervaring geeft ons de mogelijkheid om efficiënt te werken. We hebben protocollen en methoden ontwikkeld die snel het gewenste resultaat opleveren zonder onnodige tijdverlies. Graag denken we met u mee om uw project op een slimme en efficiënte manier in beeld te brengen.

Daarnaast kunnen we u de volgende tip geven: durf te investeren in uw werknemers. Zeker als u uitgaat van een jarenlange arbeidsrelatie, loont het om te investeren in de vorm van ontwikkeling en opleiding. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van HRM-instrumenten en -elementen.

Sollicitatieprocedure

Wanneer iemand door een strenge selectie is gekomen, versterkt dat het gevoel dat hij gaat werken voor een bijzonder bedrijf waar het personeel heel belangrijk is en waar hoge prestaties worden verwacht.

Introductieperiode

Gooi een nieuwe medewerker niet zomaar in het diepe, maar besteed tijd en aandacht aan de introductieperiode. Een goede introductie zorgt voor een snelle integratie binnen de (cultuur van de) organisatie en een versneld rendement van de nieuwe medewerker.

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren tot de belangrijkste en krachtigste instrumenten die een organisatie ter beschikking staan. Ze geven u de direct mogelijkheid tot gedragsbeïnvloeding.

Prestatiebeloning
Wanner het dankzij hun inspanningen economisch goed gaat met het bedrijf, waarderen mensen het erg als zij hiervoor ook beloond worden. Denk eens aan de mogelijkheid van winstdelingsregelingen en prestatiebeloning.
Wat is de levertijd van een visualisatie door 3D Pointbox?

Hoe lang het maken van een 3D visualisatie duurt, hangt af van de grootte van het project en de drukte waar onze organisatie mee te maken heeft. Is er spoed vereist, dan kunnen wij u echter op zeer korte termijn 3D visualisaties leveren. Na een gunning van de opdracht kunnen wij bijvoorbeeld een impressie van een vrijstaand huis binnen enkele dagen voor u verzorgen. Als een impressie slechts schetsmatig hoeft te zijn, is het resultaat zelfs de volgende ochtend reeds beschikbaar. De voor een visualisatie benodigde tijd hangt nauw samen met uw wensen.

Wat moet ik aanleveren?

1 Bouwtekeningen of schetsen. Bij voorkeur ontvangen we uw bouwtekeningen in AutoCad of Sketchup. Maar u kunt ons uw bestanden ook in PDF, JPG of ander formaat doen toekomen. Een andere mogelijkheid is, dat 3D Promotion op basis van uw handmatige schets en een persoonlijk gesprek een visualisatie voor u maakt.

2 Locatie van uw bouwobject, eventuele referentiebeelden, aantal beelden en gewenste camerapositie (dit kunnen we met u samen bespreken).