BEHEER
& RENOVATIE

Renovatiewerk

Voor het behoud van de kwaliteit en duurzaamheid, is het noodzakelijk om op regelmatige basis onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren. Dit voorkomt vroegtijdig verval en draagt uiteraard bij aan de esthetische waarde van uw gebouw. Een vakman voor al uw onderhoudswerkzaamheden vindt u bij Bouwlandia. Vraag gelijk vrijblijvend een offerte aan!<

KWALITEIT &
DUURZAAM

Klein renovatiewerk

Onder het verrichten van klein renovatiewerk verstaan we werkzaamheden zoals loodgieterswerk, elektriciteitswerk, stucwerk en kleine reparaties. Voor al deze zaken kunt u terecht bij een van onze vakmannen. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, en kunnen u ondersteunen en adviseren bij het kleine onderhoud aan uw woning of pand. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige wet- en regelgeving op het gebied van onder andere veiligheid en milieu.

Groot renovatiewerk

Onder groot renovatiewerk verstaan we onder andere het vervangen van kozijnen, dakgoten of cv-ketels. Het plegen van onderhoud is een behoorlijke investering, maar wel een noodzakelijke. Het is daarom verstandig om op zoek te gaan naar een expert op het gebied van deze onderhoudswerkzaamheden. U wilt namelijk wel dat het goed gebeurt. Bij Bouwlandia kiest u snel en gemakkelijk voor de vakman die geschikt is voor uw specifieke onderhoudswerk..


Prijzen

Het gemiddelde uurtarief van een vakman ligt tussen de twintig en veertig euro. Omdat u bij ons in de gelegenheid bent om meerdere vakmannen tegelijk te benaderen voor onderhoudswerk, ontvangt u verschillende offertes en bent u dus zelf in staat om te vergelijken en te beoordelen welke vakman het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Bovendien hebt u op deze manier de mogelijkheid om prijzen met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de voordeligste optie! Vraag nu binnen twee minuten de offertes aan van vakmensen in uw eigen regio.

1Klik hier voor een overzicht van mijn werkzaamheden

Hogedrukreiniging

Chemische reiniging

Graffitiverwijdering

Milieuvriendelijke reiniging

Stoomreiniging

Bladblazen

Maak een afspraak

Zoekt u een vakman die met u meedenkt? U adviseert? Die wat voor u inmeet? Of al het werk uit handen neemt? De service van Bouwlandia bestaat uit enkel professionals die van iedere klus werkelijkheid wil maken. Geen vraag is ons te gek! Laat uw gegevens achter en wij zullen u op het door uw gewenste moment terugbellen om een persoonlijke afspraak te maken.

Hier komt terugbelformulier.